Kostenindicatie & Aanmelden

Meer informatie ?

Aak 153
1771 GD - Wieringerwerf

Over mij

Mijn naam is Miranda van Marle en ik woon samen met Koen in Wieringerwerf.

Ik heb mij via Berend botje te Hoorn ingeschreven als gastouder, ik ben goedgekeurd en heb alle benodigde diploma's om dit uit te voeren. Ik heb voldoende ervaring met kinderen o.a. stages op basisscholen, oppasadressen, en assistentie bij een collega gastouder.

Ik ben alle dagen van de week beschikbaar, gedurende de hele dag. Alle benodigdheden zoals een veilig en kindvriendelijk huis, een dichte tuin met poort & slot, een kinderkamer met alle benodigdheden voor jonge kinderen, een kinderwagen + kiddy board, een tweeling wagen, een bolderkar tot 8 kinderen, een box, speelgoed, en altijd een veilige gezinsauto voor de deur, met kinderzitjes & op kinderslot te zetten achterdeuren.

Ik woon in een veilige omgeving in een hoekhuis, met achter ons een plein waar de kinderen veilig kunnen spelen, en een speeltuin. Alles is binnen handbereik en is vanaf het huis te zien.

Ik bezit 2 katten van een jaar, ze zijn goed opgevoed en heel lief, en de kinderen zullen geen last of hinder van ze ondervinden.